Booster -täysravinnot
Tervetuloa tutustumaan erityisesti metsästys- ja työkoirien ravitsemustarpeisiin kehitettyyn Booster-täysravintosarjaan!

Sarja kattaa täysravinnot pennuille, normaaliaktiivisille aikuisille koirille ja erittäin aktiivisille aikuisille koirille. Tuotteet valmistetaan runsaasta määrästä korkealaatuista kananlihaa - hiilihydraattien lähteenä on maissi. Tuotteet ovat täysin vehnättömiä ja soijattomia eivätkä ne sisällä myöskään naudan- tai sianlihaa. Nykyaikaiset toiminnalliset ominaisuudet auttavat ylläpitämään koiran terveyttä ja aktiivisen metsästyskoiran suorituskykyä. Tuotteet säilötään luonnollisella antioksidantilla, E-vitamiinilla.
Voit lukea lisää eri Booster - täysravinnoista painamalla sivun vasemmalla puolella olevaa ruokalajin painiketta. Kullakin ruokalajilla on ominaisuuksia, jotka on esitetty palloina ruuan nimen oikealla puolella. Viemällä hiiren osoittimen kunkin pallukan päälle, voit lukea mitä symbolit tarkoittavat. Symbolipallojen oikealla puolella näet nopeasti kunkin ruuan sisältämät proteiini- ja rasvamäärät prosentteina.

Antoisia surffailuhetkiä Booster-tuotteiden parissa!