Metsästyskoiran omistajien luottama jo vuodesta 2008!

Booster-koiranruoka on kehitetty erityisesti metsästys-, harrastus- ja työkoirien ravitsemustarpeisiin. Sarja kattaa luotettavat täysravinnot koiran elämänkaaren eri vaiheisiin sekä aktiivisen koiran eri kausiin, joissa vuorottelevat työ ja lepo.

Booster-koiranruokasarjan tuotteet valmistetaan runsaasta määrästä korkealaatuista kananlihaa - hiilihydraattien lähteenä on maissi. Tuotteet ovat täysin vehnättömiä ja soijattomia eivätkä ne sisällä myöskään naudan- tai sianlihaa. Nykyaikaiset toiminnalliset ominaisuudet auttavat ylläpitämään koiran terveyttä ja aktiivisen metsästyskoiran suorituskykyä. Tuotteet säilötään luonnollisella antioksidantilla, E-vitamiinilla.

Sarjan kärkituotteena toimii runsasenerginen Booster Power, joka soveltuu erinomaisesti mm. metsästyskoiran jahtikaudelle tai kilpailukoiran kisakaudelle. Metsästyskoiran lepokaudelle tai tavallisen aikuisen koiran peruskoiranruuaksi loistava valinta on Booster Basic!

Lisäksi sarjaan kuuluu penturuoka Booster Puppy sekä iäkkäämmälle tai ylipainoon taipuvaiselle koiralle sopiva vaihtoehto Senior & Diet. Herkemmälle aikuiselle koiralle suosittelemme lohipohjaista Booster Salmonia.


BASIC

Täysravinto aikuisille, normaaliaktiivisille koirille. Sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen.

POWER

Täysravinto aktiivisille aikuisille koirille. Erinomainen metsästyskauden ruoka, joka sisältää paljon energiaa.

SALMON

Täysravinto herkille koirille. Suunniteltu erityisesti ruoka-aineyliherkkyyksistä tai ruoansulatusongelmista kärsiville koirille.

PUPPY

Täysravinto pennuille ja nuorille koirille. Kehitetty erityisesti pentujen ja kasvavien koirien tarkkoihin ravintotarpeisiin.

DIET & SENIOR

Täysravinto ikääntyville tai vähemmän aktiivisille koirille. Sisältää vain vähän energiaa, mutta kaikki ikääntyvän koiran tarvitsemat ravintoaineet.